Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Meditationskoncert 3

14 september @ 21:00

Ensemble med DR Vokalensemblet & Anastasija Kildiša.

DR Vokalensemblet inviterer endnu en gang til en fredfyldt og meditativ koncert. Lad lyden af korets stemmer, den dybe cello og den smukt oplyste kirke hjælpe dig til at slippe hverdagen og tankerne for en stund, så du virkelig mærker rummet, tonerne og stemningen.

Sæt dig godt til rette. Luk øjnene. Træk vejret dybt. Lad den travle verden udenfor forsvinde og mærk Roskilde Domkirkes store kirkerum omslutte dig, mens du fordyber dig i meditativ kormusik med DR Vokalensemblet og dybe cello-klange med solocellist Richard Krug fra DR Symfoniorkestret.

DR Vokalensemblets meditationskoncerter er blevet en tilbagevendende begivenhed, som samler et dedikeret publikum når efterårsmørket begynder at sænke sig. Her er en koncert, hvor du kan vende dig helt ind i dig selv i en musikalsk meditationsrejse ved at fokusere på roen, lyset, tonerne og ordene i det smukke kirkerum.

DR Vokalensemblet og den unge dirigent Anastasija Kildiša er dine meditationsguides, og sangerne i koret leder dig til indre stilhed med sitrende smuk musik for kor og cello.

Glid ind i en meditativ tilstand til musik af bl.a. Arvo Pärt, Ēriks Ešenvalds og Pablo Casals og smukke solostykker for cello.

Program

Arvo Pärt

Nunc dimittis

Ēriks Ešenvalds

Only in Sleep

Edgard Moya Godoy

Vidit lucem magnam

Nils Greenhow

What only you can be

J S Bach

Sarabande (Suite for Solo Cello nr. 5)

Paul Hindemith

Langsam (Sonate for solo cello op. 25, nr. 3)

Pablo Casals

Song of the Birds

Detaljer

Dato:
14 september
Tidspunkt:
21:00

Sted

Vor Frue Kirke, København
Nørregade 8
København K, 1165 Denmark
+ Google Maps