Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Himmelsk Lys 2

21/02/2025 @ 17:30

Ensemble med DR Vokalensemblet, Christoffer Møller & Elena Mitrevska.

DR Vokalensemblet lyser igen Marmorkirken op med musik, som udforsker både sollys, måneskin, stjerneglans og det evige, himmelske lys. I anledning af Copenhagen Light Festival bliver kormusikken rammet ind af spektakulært lysdesign og elektroniske lydflader af Christoffer Møller.

Blandt vinterens måneder er februar den lyseste, som giver sikre varsler om, at varmen og lyset er på vej tilbage.

I gamle dage fejrede man Kyndelmisse, som betyder ’lysmesse’, i begyndelsen af februar – men også vores egen tid, og vores egen by, har sin helt egen lysfest. I februar lyser Copenhagen Light Festival nemlig gader, bygninger og vandspejl op med stærke farver, smukke mønstre og strålende lysskulpturer.

Som del af festivalen lyser DR Vokalensemblet igen det smukke rum i Marmorkirken op med musik, som udforsker sollys, måneskin, stjerneskær, nordlys og evighedens himmelske lys. Sidste års koncerter var totalt udsolgt, så det gælder om at sikre sig billet i tide!

Sammen med den klare lyd af korets stemmer skaber komponisten og keyboard-spilleren Christoffer Møller stemningsfulde elektroniske lydflader, og spektakulært lysdesign føjer nye dimensioner til Marmorkirkens store, stilfulde kirkerum.

Detaljer

Dato:
21/02/2025
Tidspunkt:
17:30

Sted

Frederiks Kirke – Marmorkirken
Frederiksgade 4
København, 1265
+ Google Maps